VRH je specijalizovana radnja koja deluje na području rada na visini i završnih građevinskih radova.
Važno je napomenuti da radove izvodimo, kako pravnim, tako i fizičkim licima.
 
Prilikom izvođenja visinskih radova koristimo savremenu alpinističku opremu renomiranih svetskih proizvođača. Za izvođenje ovih poslova potrebno je poznavanje osnovnih alpinističkih pravila za korišćenje ove opreme.
Visinske veštine i stručne kvalifikacije omogućile su nam izvođenje najzahtevnijih radova, od izgradnje skela i metalnih konstrukcija, sanacija dimnjnaka, izolacije i krečenja fasada, montaže i pranje prozora, montiranja alu bonda i lajsni, montaža reklama i bilborda...
 
Tehnika pristupa užetom naša je specijalnost već duži niz godina. Poslovnim partnerima na raspolaganju smo za izvođenje uglavnom zahtevnijih, ali i svih drugih radova na visini.
 
Posedujemo Akt o proceni rizika za svako radno mesto, a lica koja angažujemo poseduju značajna iskustva, a pre svega, sertifikate o stručnoj osposobljenosti i lekarska uverenja o zdravstvenoj sposobnosti.
Prilikom izvođenja radova sarađujemo sa firmama iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, kao i sa firmama iz drugih građevinskih oblasti. Naše usluge odnose se na sve visinske radove gde je pristup skelama onemogućen i gde svaki drugi pristup iziskuje značajna finansijska sredstva.
Možemo se pohvaliti savesnim, brzim i kvalitetnim izvođenjem radova, uz garancije i poštovanje rokova, po povoljnim uslovima. U prilog tome govori da smo do sada kao jedini podizvođači bili angažovani za mnoge firme, te da smo već stekli status pouzdanog partnera, što nam je primarni cilj.
Sve naše usluge, razvrstane po kategorijama, detaljnije možete pogledati u meniju Usluge. Takođe, preporučujemo da pogledate i stranicu Galerija i kroz fotografije se upoznate sa našim radom.
 
 
 
                                                                     o nama